добре дошли в моят уеб сайт

истории с Джъстин

Джъстин Бийбър (на английски: Justin Bieber) е канадски поп и рап певец. Пълното му име е Justin Drew Bieber.
Джъстин Бийбър е роден на 1 март 1994 и е поп изпълнител от Стратфорд, Онтарио, Канада. Бил е само на 12 когато участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд. В края на 2007 Джъстин и майка му започват да качват клипове в YouTube, така че неговото семейство и приятели, които не могат да присъстват на изпълненията му да могат да гледат, достигайки значителна известност с изпълненията на песни на певци като Ъшър, Стиви Уондър, Ни-Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джексън. Скутер Браун, който е бивш изпълнител, гледа видеотата на Джъстин и заедно с него летят до Атланта, Джорджия, където се срещат с Ъшър. Седмица по-късно Джъстин има възможността да пее за Ъшър и моментално се сдобива с огромен интерес, като се явява на прослушване с Antonio LA Reid за Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Antonio подписва договор за Джъстин с Айлънд Рекърдс.

Тежкото му детство

Едва на 13 години Джъстин Бийбър разбира каква е черната страна на животът. Само до преди 2 години той е без пари,без приятели и без баща. "Баща ми и майка ми се разделиха,когато бях на две годинки" - казва сладурът. Джъстин е прекарал най-лошите години от живота си в занемарено жилище в най-лошата част на Стратфорд,Канада. "Вкъщи винаги миришеше на мухъл и стените бяха влажни' издава Джъстин Бийбър. Майка му,едва на 21 години трябвало да работи като чистачка (понякога дори на няколко места едновременно),за да могат да свържат двата края. Бедността на семейството му се оказва и проблем за приятелствата. "Беше ми много трудно. Подиграваха ми се,защото не носех скъпи дрехи и бях по-нисък от останалите момчета на моята възраст" - казва Джъстин Бийбър. Той решава да поеме в ръцете си своя живот. Всеки ден Джъстин Бийбър пеел на улицата,за да събира пари за него и майка му. "Но независимо къде обикалям и колко пари печеля,никога няма да забравя какво съм преживял, кой бях преди и от къде съм тръгнал" - казва откровено Джъстин Бийбър.


В интервю за Billboard тийнейджърът разказва, че почти всички парчета е посветил на любовта" ...В интервю за Billboard тийнейджърът разказва, че почти всички парчета е посветил на любовта" "Написах още и баладата "Down to Earth" - тя е затова, какво чувствах по време на радвода на родителите си. Мисля че, много деца са били в такава ситуация и искам да знаят, че те не са виновни за нея". След като парчетата му попаднаха в радиостанциите, Бийбър продължава да не забравя и  YouTube: "Мисля че интернет е най-добрия начин да намериш фенове. Ползвам още Facebook и Twitter, но вече се опасявам да се сбилжавам с феновете, и личната си информация предпочитам да пазя за себе си"
Ако Джъстин Бийбър и Майли Сайръс бяха гаджета, прякорът им можеше да бъде Джайли.
Можеха да отидат заедно на турне, да пеят заедно на сцената, а публиката да плаче от щастие.
Уви, няма да има двойка от двете най-горещи звезди, защото Джъстин Бийбър отговори по следния начин на въпроса на радио Z100 какво мисли за Майли Сайръс: “Нееее, не е мой тип.”
Джъстин не обясни подробно защо не би излизал с Майли, но според нас това може да се дължи на странния й гардероб.
За щастие, Сайръс не се нуждае от Бийбър. Тя си има Лиам Хемсуърт, с който започна да излиза по време на снимките на новия им филм.
Ъшър вижда себе си в Джъстин Бийбър

Ъшър разкри, че се възхищава от многообразието на Джъстин Бийбър.

R&B суперзвездата, която е ментор на 16-годишния младеж, откакто той подписа с неговия лейбъл, варвя че ключът за успеха на Бийбър е способността му да прави различни стилове музика.

Zimbio цитира Ъшър: "Той е мой изпълнител, невероятен талант е и смятам, че е млад мъж, който притежава всичко необходимо да бъде много успешен изпълнител в днешно време. Свири на пияно, на китара, на ударни, може да танцува. Напомня ми на самия мен“. 


Скулптурата на 16-годишния тийн идол струва 300 000 долара и е била изработвана в продължение на четири месеца. Тя ще бъде изложена в прочутия музей на Мадам Тюсо в Лондон и в Амстердам през март, а малко по-късно – и в Ню Йорк.

„Джъстин Бийбър е наистина световна сензация. В последните месеци бяхме буквално затрупани с молби на феновете му да създадем восъчна фигура по негово подобие. Сигурни сме, че всички те ще бъдат много щастливи, когато видят своя идол тук”, коментира мениджърът на музея на Мадам Тюсо в Лондон Лиз Едуардс.
Уеб сайт в alle.bg